Начало > Проекти > Настоящи > AПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС "НЕВЕН РЕЗИДЕНС"

АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС - "НЕВЕН РЕЗИДЕНС"
ЖИЛИЩНА СГРАДА "А"
Линк към официалния сайт

СИТУАЦИЯ: Жилищна сграда „А” е ситуирана на запад спрямо жилищни сгради "Б" и "В" и е в непосредствена близост до главния подход от ул. "Шумако". Тя е самостоятелно стояща, сутерена й е част от общия подземен гараж, а от партера до терасовидния етаж са проектирани апартаменти. На партерния етаж апартаментите на юг имат южни частни дворчета, както и 1 офис с директен вход от вън, който може да се ползува и за бъдещото обслужване и мениджмънт на обекта. В сутеренната част на север, в която има възможност за директно осветяване и вентилиране е проектиран SPA център за персонално ползуване от живущите в сграда „А”. SPA комплекса съдържа сауна, парна баня, зала с джакузи, съблекални, душ и санитарен възел. При желание на собствениците на апартаменти в SPA центъра може да се организират и други функции – фитнес, тенис на маса и други.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЖИЛИЩНА СГРАДА „А” ПО ЕТАЖИ:

СУТЕРЕН – подземни гаражи, SPA център, машинно асансьор, абонатна станция и водомерен възел, склад.
ПАРТЕР 1–ВИ ЕТАЖ: офис – 1 бр., двустайни апартаменти с частни дворове - 3 бр., тристайни апартаменти - 1 бр.
2–РИ ЕТАЖ: двустайни апартаменти – 3 бр., тристайни апартаменти – 2 бр.
3–ТИ ЕТАЖ: двустайни апартаменти – 3 бр., тристайни апартаменти – 2 бр.
ТЕРАСОВИДЕН ЕТАЖ: двустайни апартаменти – 1 бр., тристайни апартаменти с панорамни тераси – 2 бр.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментен комплекс Neven Residence се намира в кв. Симеоново - север в югоизточната част на град София, в полите на Витоша. - заключен между ул.Шумако, ул.84 и ул.85. Комплексът е разположен върху терен с площ 6150 кв. метра.

КОМФОРТ И СТИЛ НА ЖИВОТ: Апартаментен комплекс Neven Residence се състои от три самостоятелни четириетажни сгради: А, Б и В с офиси, апартаменти, подземни и надземни гаражи и SPA комплекс. Сграда Б е с две секции Б1 и Б 2. Комплексът разполага с 32 бр. двустайни, 22 бр. тристайни и 4 бр. четиристайни апартамента; 46 бр. подземни и 42 бр. надземни паркоместа; 10 бр. офиси и магазини.

Локацията на комплекса дава отлични връзки към Бизнес парк - Младост, лифт Симеоново, Аерогарата, както и към нарастващия брой магазини, жилищни, обществени и спортни комплекси в югоизточната част на София.

Апартаментен комплекс Neven Residence е представителен затворен комплекс, с контролиран достъп, разположен в полите на Витоша. Комплексът е с минимална интензивност на застрояване, с богато озеленяване, екологична среда, голяма южна градина, с панорама към планината и града, с детски кътове, спортни площадки и водни площи. Комплексът ще бъде построен с използването на модерни технологии– завишени хидро и топлоизолации, газификация, климатизация и висококачествени материали. Комфорта на бъдещите собственици ще бъде осигурен от отличната функционалност и лукс на апартаментите, които ще бъдат предадени в напълно завършен вид, до ключ. Предвижда се управление, поддръжка, обществено обслужване на комплекса – с наличието на офиси, магазини и SPA.

СТРОИТЕЛНО – КОНСТРУКТИВНА ЧАСТ: монолитна, безгредова конструктивна система с вътрешни и външни преградни стени с тухлени термоблокове Винербергер, с окачена фасада от керамика и еталбонд, изпълнени съгласно проект.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШВАНЕ И ОБЗАВЕЖДАНЕ:

ФАСАДИ И ОБЩИ ЧАСТИ - представителни общи части; широки стълбища и просторни входни фоайета с настилка от полиран гранит и гранитогрес; парапети инокс (алуминий) и стъкло триплекс; хидравличен асансъор - долно машинно, автоматични врати – инокс, луксозна кабина.

АРХИТЕКТУРНА ЧАСТ - алуминиева и РVС двуосна дограма Schuko-петкамерен профил в цвят по RAL; блиндирани входни врати за апартаментите и интериорни врати - естествен фурнир; гаражна врата "НОRMAN" - с топлоизолация и дистанционно управление; видеодомофони; СОТ; кабелна цифрова ТV и интернет за всеки апартамент; външно мерене на отчетите за ток, вода, отопление и др.; климатик-сплит система за всяка дневна с двоен режим на работа;

НАСТИЛКИ - дневна, кухни, трапезарии и коридори–теракот/гранитогрес; спални – паркет; тераси - студоустойчив гранитогрес; луксозно завършени бани-теракота внос, монтирано оборудване – конзолни тоалетни, мивки-ботуш, вани, душ кабина и батерии;

ТАВАНИ - окачен гипсокартон;

ОТОПЛИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ – котелна инсталация на газ, апартаментна инсталация - алуминиеви радиатори с термовентили и водна проба.